Dåligt uppdaterat

Hejsan! Jag har bloggat dåligt och det går ju inte heller blogga ifrån mobilen eftersom de inte funkar.. Men sen så är jag bortrest till fredag så det kommer bli dåligt med bloggning. Men på lördag ska vi hämta grodan och då blir det bilder osv. Hoppas alla har haft en bra midsommar!



Just nu


Hiss till mitt John Whitaker schabrak

Jag vill faktiskt hissa mitt John Whitaker schabrak! De är så stilrent och snyggt, skulle vilja ha det i de röda och vita också. Kanske blir det framöver ?



Mys dag

Eftersom vädret inte har varit direkt på topp så kunde jag inte rida ut eftersom det åskade och blixtrade.. Hon var orolig och kunde inte stå still, stackars ponny. Så vi bara gosade och hon fick massor av godis. Hihi söt hon är! ♥

Sen idag har jag varit med Alva vi såg på en film och sen så åkte vi och letade jordgubbar. Vi var på alla affärer som finns här men när vi skulle till sista affären så fanns det jordgubbar. Vi köpte en liter och värmde choklad och doppade i så gott! Vi fick lite sommarkänsla, haha. Sen har vi ätit tacos och bara haft mysigt.

Jag hoppas alla andra har haft en bra dag!

image description
Mums

Foton av Moa

Jag tänkte visa lite bilder som min kompis Moa har tagit på Nella ute i hagen för inte allt så länge sen. Tack så mycket för de fina bilderna! Besök hennes fina blogg HÄR ♥












Haha vad tjock hon såg ut!!

Tävling hos Teamjumpers.se



http://teamjumpers.se/?p=99

Tävling hos nadjalundbergs.blogg.se


http://nadjalundbergs.blogg.se/2012/june/t-a-v-l-i-n-g.html#comment 


15 juni

Jag har ju inte så mycket att skriva om våra ridpass nu.. Men det kommer att bli bättre framöver! Jag kan ju berätta att vi skrittat ut i cirka en timme och att det blev lite trav. Hon var som vanligt pigg och glad, fast idag var hon mer sugen på att rida hem och äta.. Haha ;) 

Ni får två bilder jag inte tror ni att har sett ? Det är ifrån vintras när vi skulle ta julkort, så söt hon är!





 


Tok häst







Så där ↑ så min lilla häst ut när jag skulle hämta henne i hagen för några dagar sen.. SÖT!!


Fullt upp

Ja det har varit fullt upp! I ondags gick vi på sommarlov och det känns så härligt, tänkte visa några bilder sen. Efter skolavslutningen var vi hemma hos Emma och åt jordgubbstårta med de finaste vännerna man kan tänka sig ♥

Sen var vi på Killigen på typ "sommar fest" vi dansade, kollade på Top Cats osv. Det var roligt, och jag träffade massor av andra kompisar där nere. Jag tog även kort med han som sjunger i det bandet, stolt ;)

Igår var vi på två studenter men vi skulle egentligen på tre men vi han bara två.. Det var super kul och båda två var så fina!! Det blev mycket mat och mycket fika trodde jag skulle spricka tillslut.

Det blev ett kort inlägg men jag bloggar mer ikväll. Ni får lite bilder som är ifrån skolavslutningen! De är tagna med min mobil, ni får bilderna från kameran sen.


Jag och Alva






Yeah

Idag så gick jag en timme tidigare från skolan för jag och mamma skulle åka och kolla på en liten ponny. Vi ska nämligen hämta Grodan som min lillasyter ska ha i hela Juli! Vi åkte dit och pratade och kollade på ponnyn och den var så söt. En liten skäck B-ponny. Vi kommer att ha så roligt tyvärr fick jag inget kort på han men det kommer ni få när vi hämtar honom. Men det kanske blir en sväng tidigare så vi får provrida osv.

Vi känner hon som äger häst och jag har ridit hennes större hästar, vi brukar även låna små hästarna på sommaren så mina syskon brukar rida. Vi var nog där i två timmar, världens mysigaste stället! Om jag bodde närmare skulle jag ha Nella där!

Men Nella och Grodan kommer gå tillsammans i sommar, det kommer bli bäst!

image description
Nella får stå för bilden!

Häj

Under den tiden jag inte bloggat har det hunnit hänt ganska mycket! Vi har fått börja trava nu och det känns underbart, pigg och glad. Snart är allt som vanligt igen.

I måndags så var det första gången hon fick gå ute i sommarhagen hela dagen, så nöjd ponny! Vi har ju låtit henne gå ute mindre stunder förut men nu får hon gå där hela dagarna. 

Sen så har hon också hunnit trampa upp sig vid hoven. Suck, hinner inte ens bli frisk innan tok ponnyn hittar på något nytt! Men Marie var där och la om så får vi se :)

Tänkte berätta en rolig sak men det får bli senare för nu ska jag äta pizza!


image description

Ska jag ?

Ska jag fortsätta blogga eller inte tacksam för svar!


RSS 2.0