SOMEDAY BY JUSTIN BIEBER ♥

Fick denna underbara parfym som har gjorts av en ännu mer underbar kille. Someday, den luktar sååå gott!! Flaskan är bara så söt..






Gick inte rotera på bilden.. Men man ser endå hur fin han är ♥


Härlig dag

Vilket härligt väder det har varit idag! Jag åkte upp till stallet någon gång vid ett tiden och va där i tre timmar. Så skönt att vara i stallet när det är så fint väder, skulle kunna vara där hela dagen i det här vädret. Vi skrittade ut som vanlig och Nella fick bestämma väg, då väljer hon alltid samma väg. Vi skrittade ner mot sjön och sen ut där de har husbåtar och tillbaka hem. Sen när vi kom hem fick och gå ut i en större hage med mycket mer gräs i en stund. Gud vad glad hon blev, söta ponny!

Nu har jag nyss gjort mig en milkshake och ska läsa ut min bok sen ska jag hoppa in i duschen och förbereda allt inför skolan imorgon. Ni får ha en bra kväll alla.


Bilder från idag







Ny tröja

Har världens bästa mamma! Kommer ut med en super fin tröja till mig bara sådär, jag tänkte på dej när jag såg den. Finaste mamman någonsin ♥

Mobilbilder!





Nella

Om igen vet så har ju Nella varit halt, men är idag bra! Eller det går iallafall framåt. 

Men iallafall så märkte vi att Nella inte var som vanligt en dag, hon såg inte pigg ut så vi gick ut och kollade när hon skrittade och insåg då att hon var halt på höger fram. Vi bad en i stallet och känna på benet och då hade hon puls. Vi bestämde då att vänta och se, så vi lindade båda frambena och hon fick gå i en sjukhage. Vi var ute och gick då och då. Vi tyckte det blev bättre men det släppte endå aldrig så efter cirka 2 veckor åkte vi in till ATG. Där inne så konstaterade de att hon var halt, då fick hon kortison och smärtstillande. Sen skulle vi vänta i 3 till 4 veckor och gå ut och gå 10 minuter morgon och kväll.

Tiden gick och hon blev bara piggare och piggare.

Efter 4 veckor åkte vi in och de sa att hon var bra och att jag äntligen skulle få börja sätta igång henne igen!! Så nu ska jag skritta i tre veckor och sen börja trava i försiktigt och sen fortsätta så tills vi är tillbaka där vi var förut. Jag red för första gången efter 1,5 månads väntan i onsdags. Det kändes helt underbart att få rida på min egna ponny igen ♥

image description 
Bild från ATG

Shopping!

Hejsan alla! Här kommer de några bilder från när jag och mammi var på Hööks och köpte saker till mig och Nella. Bilderna är dock tagna med mobilen.. 
 
   
Tobbe Larsson HÄSTGLANS - Var bara tvungen att testa och det funkade bra!

   

   

   

   

   

   

   

    


Hej

Det var längesen man bloggade här ;) Funderar på att börja igen, saknar det lite! Men isåfall ska jag be Emma om hjälp och byta header och så, om hon vill hjälpa mig såklart .


RSS 2.0